Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator





Zabudli ste heslo?

fitness
Sep 22, 2015

5 rád ako zostať motivovaná

Motivacia

commentsview
 

Niekedy môže byť ťažké motivovať sa na cvičenie. Všetci niekedy máme dni, kedy sa nám jednoducho nechce. Takže tu je niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu motivovať sa.

Dobrá hudba

Zostavte si zoznam skladieb na cvičenie, ktorý vás bude motivovať. Pre niektorých ľudí to môže byť tanečná hudba, rock alebo pop. Počúvajte hudbu, ktorá na vás "funguje". Niekedy správna hudba je všetko, čo potrebujete, aby Vás to nakoplo pri cvičení

Zmeňte miesto cvičenia

Možno ste sa začali nudiť, vždy cvičiť v rovnakom fitku, alebo v rovnakých priestoroch. Tak skúste zmeniť prostredie. Namiesto behania na bežiacom páse skúste si ísť zabehať von. Ak väčšinou cvičíte cviky s vlastnou váhou, ktoré môžete robiť kdekoľvek, skúste cvičiť vonku, hlavne teraz, kým ešte máme skvelé počasie (ak chcete nejaké nápady pozrite si moje videá).

Nové športové oblečenie

Toto je niečo, čo sama robím dosť často a je to tiež moja obľúbená motivácia. Prečo? Pretože mám zámienku ísť nakupovať! Ak je vaše oblečenie na šport stále staré a opotrebované, doprajte si nejaké nové. Mať nový pár tenisiek alebo oblečenie na tréning, vám môže dať tú extra motiváciu, ktorú potrebujete.

Majte tréningový plán

To je jedna z najdôležitejších vecí, ktorú potrebujete. Ak máte plán bude jednoduchšie držať sa ho. Pomôže vám budovať ho do svojej rutiny a dokonca plánovať čas, o koľkej budete cvičiť. Tiež si veďte denník na cvičenie a zaznamenávajte si vaše tréningy. To vám umožní sledovať svoj pokrok a vidieť svoje zlepšenie!

Majte tréningového partnera

To je skvelý tip. Nájdite si niekoho, s kým môžete cvičiť spolu. Týmto spôsobom, ak sa jeden z vás necíti dostatočne motivovaný potom ten druhý vám pomôže a potlačí vás vtedy, keď to budete potrebovať. Navyše, ak ste rovnaké ako ja, keď s niekým cvičám, vždy sa to skončí súťažením (neznášam prehrávať!) a nakoniec budete mať skvelý tréning.

Ak máte nejaké ďalšie skvelé tipy na udržanie motivácie, podeľte sa o ne!


Komentáre




Hľadáte fitness inšpiráciu?

Prihláste sa do nášho newslettera pre odber receptov, cvičení a fitness tipov!

Rešpektujeme vaše súkromie a preto vaše súkromné údaje nikde nebudú zverejnené.

Tekvicový chlieb

Tekvicový chlieb

November 13, 2023

fitness

Zeleninová pizza

Zeleninová pizza

October 31, 2023

fitness

Všetko je energia

Všetko je energia

January 30, 2023

životný štýl

Vegánske lasagne s vysokým obsahom bielkovín

Vegánske lasagne s vysokým obsahom bielkovín

May 30, 2022

obed