Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator





Zabudli ste heslo?

výhody jedál
Aug 04, 2015

Výhody Aloe Vera

Aloe Vera

commentsview
 

Minulý víkend som urobila niečo veľmi hlúpe. Bola som vonku v záhrade, kde som pomáhala rodičom oberať zeleninu a tým, že sa to udialo veľmi rýchlo, zabudla som si dať krém na opaľovanie! Ale povedala som si, že nevadí, nebudeme dlho a aspoň nabieriem vitamin D. Bohužiaľ sme boli o niečo dlhšie a dosť nepríjemne som si spálila chrbát. Našťastie moja mamina už dlhé roky doma pestuje Aloe Vera a tak som mala perfetkný liek na môj ubolený, spálený chrbát! Gel z listov mi krásne utíšil bolesť, zmiernil červenú spálenú pokožku a svrbenie. A práve preto Vám dnes chcem povedať o Aloe Vera a aká to je skvelá rastlina!!

Aloe Vera lieči spáleniny

Aloe Vera je používaný na liečbu popálenín už dlhú dobu a existuje mnoho štúdií, ktoré ukazujú, že to naozaj funguje (skvele funguje na spálenie od slnka ale aj na popáleniny z kuchyne!). Nemusíte míňať veľa peňazí na špeciálne krémy. Všetko, čo som urobila bolo, že som si ulomila list a z neho vytlačila kvapalinu / gel a natrela na spáleniny!



Aloe Vera môže redukovať vrásky

Niektoré štúdie ukázali, že aloe vera gél môže zvýšiť produkciu kolagénu, keď sa aplikuje na pleť. Kolagén je nesmierne dôležitý na udržiavanie mladej pleti bez vrások.

Používajte Aloe Vera na čistenie tváre

Aloe vera gél tiež pomáha zabiť určité baktérie, ktoré počas dňa naša pleť pozachytáva a Aloe Vera je skvelým čistiacim gélom. Ak si zmiešate 1 ČL sódy bikarbóny a 2 ČL gélu aloe vera a máte skvelý domáci gél na čistenie pleti, ktorý odstráni mŕtvu kožu a vyčistí póry!

Aloe Vera odličuje

Aloe Vera gél môžete tiež použiť na odstránenie make-upu. Jednoducho vytlačte z Aloe Vera listu trošku gélu na vatový tampón a môžete s ním odstrániť make-up! Navyše získate všetky výhody na redukovanie vrások a čistenia pleti!

Komentáre




Hľadáte fitness inšpiráciu?

Prihláste sa do nášho newslettera pre odber receptov, cvičení a fitness tipov!

Rešpektujeme vaše súkromie a preto vaše súkromné údaje nikde nebudú zverejnené.

Tekvicový chlieb

Tekvicový chlieb

November 13, 2023

fitness

Zeleninová pizza

Zeleninová pizza

October 31, 2023

fitness

Všetko je energia

Všetko je energia

January 30, 2023

životný štýl

Vegánske lasagne s vysokým obsahom bielkovín

Vegánske lasagne s vysokým obsahom bielkovín

May 30, 2022

obed