Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator





Zabudli ste heslo?

životný štýl
Jan 03, 2016

Ako si udržať novoročné predsavzatia

Nikdy sa nevzdávajte

commentsview
 

Tiež máte problém s tým, že začnete nový rok s novými sľubmi a predsavzatiami, že budete jesť zdravo a cvičiť? Ale potom za pár týždňov ste už vaše predsavzatia porušili? Ako ich neporušiť? Napísala som pár tipov, ktoré vám pomôžu udržať si vaše predsavzatia a dosiahnuť svoje ciele.

Dávajte si malé predsavzatia

Veľké predsavzatia môže byť ťažké udržať a tým sa môže stať, že ostaneto ohromený a neviete, kde začať. Namiesto toho si nastavte menšie ciele, ktoré vám pomôžu vybudovať, resp. sa dopracovať k vášmu veľkému cieľu. To vám umožní vidieť výsledky a dosahovať úspech oveľa častejšie a tým si budete udržiavať motiváciu.

Nerobte príliš veľa príliš rýchlo

Ak si stanovíte príliš veľký cieľ alebo skúsite urobiť veľa zmien zároveň, môže sa to tiež stať ohromujúcim a spôsobiť, že sa vzdáte. Namiesto toho sa sústreďte na jednu alebo dve zemny naraz a keď tieto ciele dosiahnete, určte si nové ciele. 

Nebojte sa prekážok

Nebudete perfektný po celú dobu. Dôležité je, aby ste sa nebáli urobiť chybu, alebo sa nezľakli prekážok. Ak náhodou porušíte vaše predsavzatie, nedovoľte, aby vás to rozladilo a nevzdávajte sa. Sľúbte si, že budete pokračovať ďalší deň a pokračovať vo vašej tvrdej práci! 

Zapíšte si svoje predsavzatia

Zapíšte si vaše predsavzatia na kus papiera a dajte ich niekam, kde ich môžete pravidelne vidieť. Najlešpie do diára, na chladničku, alebo dokonca noste papier s vašimi predsavzatiami stále vo vrecku. Fyzická pripomienka vašich predsavzatí vám pripomenie, prečo ste si ich určili.

Urobte si zoznam vašich úspechov

Veďte si zoznam všetkého, čo ste dosiahli a aký máte úspech. Kedykoľvek sa cítite skleslo, alebo s tým dokonca chcete skončiť, pozrite si tento zoznam a pripomeňte si, ako ďaleko ste už prešli! 


TAGS: fitnessživotný štýl

Komentáre




Hľadáte fitness inšpiráciu?

Prihláste sa do nášho newslettera pre odber receptov, cvičení a fitness tipov!

Rešpektujeme vaše súkromie a preto vaše súkromné údaje nikde nebudú zverejnené.

Tekvicový chlieb

Tekvicový chlieb

November 13, 2023

fitness

Zeleninová pizza

Zeleninová pizza

October 31, 2023

fitness

Všetko je energia

Všetko je energia

January 30, 2023

životný štýl

Vegánske lasagne s vysokým obsahom bielkovín

Vegánske lasagne s vysokým obsahom bielkovín

May 30, 2022

obed