Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator





Zabudli ste heslo?

výživa
May 23, 2016

Výhody Kolagénu

Skelý výživový doplnok

commentsview
 

Kolagén je jednou z najčastejších bielkovín v našom tele. Žiaľ ako starneme, prirodzená produkcia kolagénu v našom tele klesá. To je jeden z dôvodov, prečo je nahrádzanie kolagénu stále populárnejšie, kedže je to jednoduchý a účinný spôsob, ako nahradiť stratený kolagén. Ale prečo potrebujeme kolagén a prečo je tak dôležitý? Čítajte ďalej a zistíte kľúčové výhody užívania kolagénu.


Zdravá pokožka a vlasy

Kolagén je nesmierne dôležitý pre zdravie pokožky a vlasov. Je dokonca hlavným stavebným kameňom našej pokožky. V skutočnosti klesajúca produkcia kolagénu, je jednou z najčastejších príčin viditeľných známok starnutia, ako sú vrásky a voľnejšia pokožka. Doplnením kolagénu ako starneme, môžeme pomôcť znížiť tieto problémy a zlepšiť hydratáciu pokožky, jej pevnosť a pružnosť. V skutočnosti nedávne štúdie ukázali, že pravidelné dopĺňanie kolagénu (viac ako 3 g denne) po dobu 8 týždňov môže pomôcť znížiť vrásky o 20%.


Zdravé kĺby

Dôležitou súčasťou našich kĺbov, šliach a väzov je tiež kolagén. Ako starneme, produkujeme menej kolagénu a preto nie je prekvapujúce, že naše kĺby začnú bolieť a sú stuhnutiejši. V skutočnosti rad nedávnych štúdií preukázali, že dopĺňanie kolagénu môže pomôcť znížiť bolesti a stuhnutosť kĺbov a zníženie rizika ich oslabovania.


Zlepšenie trávenia

Po prvé kolagén pomáha absorbovať vodu, ktorá umožňuje hladký priebeh trávenia. Kolagén pomáha vyliečiť žalúdočné alebo črevné ochorenia a udržiava ich zdravé. Takže užívaním kolagénu, môžeme zlepšiť naše trávenie a udržiavať náš tráviaci trakt zdravý.


Znižuje výskyt celulitídy

Jedným z dôvodov, prečo sa pridávajúcimi rokmi stáva celulitída viditeľná je, že naša pokožka stráca svoju elasticitu a stáva sa menej pevná. Kolagén pomáha zlepšiť pružnosť a zdravie pokožky a to môže pomôcť znížiť viditeľnú celulitídu.

Na trhu existuje mnoho kolagénových doplnkov a mnohé z nich sú predražené a nekvalitné. To je dôvod, prečo som sa rozhodla začať vyrábať svoj vlastný kolagénový doplnok, ktorý je 100% čistý hydrolyzovaný rybí kolagén, bez akýchkoľvek pridaných látok. Ja a moja rodina ho užívame každý deň. Môžete si ho zakúpiť na mojej webovej stránke http://www.janaearl.com/produkt/hydrolyzovany-rybi-kolagen/8


TAGS: výživa

Komentáre




Hľadáte fitness inšpiráciu?

Prihláste sa do nášho newslettera pre odber receptov, cvičení a fitness tipov!

Rešpektujeme vaše súkromie a preto vaše súkromné údaje nikde nebudú zverejnené.

Tekvicový chlieb

Tekvicový chlieb

November 13, 2023

fitness

Zeleninová pizza

Zeleninová pizza

October 31, 2023

fitness

Všetko je energia

Všetko je energia

January 30, 2023

životný štýl

Vegánske lasagne s vysokým obsahom bielkovín

Vegánske lasagne s vysokým obsahom bielkovín

May 30, 2022

obed